AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni bir araba almak

Kahve falında yeni bir araba almak

Kahve falında yeni bir araba almak elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine, maddi gücünün de daimi olacağına, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni bir araba almak gördüyseniz:

  • Hoşlanacağınız bir yerde yemek yemeniz, güzel bir davette bulunmanız mümkündür.

Kahve falında yeni bir araba sürmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni alınmış araba görmek ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni ev ve araba görmek pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine inanılır.

Kahve falında yeni beyaz araba görmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni araba lastiği görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine delalettir.

Kahve falında yeni siyah araba görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni beyaz araba aldığını görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine yorulur.

Kahve falında yeni araba satın aldığını görmek sorunların ve engellerin biteceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir