AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçede baykuş görmek

Kahve falında bahçede baykuş görmek

Kahve falında bahçede baykuş görmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bahçede baykuş gördüyseniz:

  • Ne yapacağınıza veya ne yapmayacağınıza siz karar vermelisiniz.

Kahve falında bahçede baykuş görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında yavru baykuş görmek her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedi ve baykuş görmek onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baykuşun baktığını görmek alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında baykuşu uçarken görmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında baykuş sesi duymak çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında baykuşla göz göze gelmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kapıda baykuş görmek pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir