AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemek siparişi almak

Kahve falında yemek siparişi almak

Kahve falında yemek siparişi almak içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, bilmediği duyguları tadacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yemek siparişi almak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde bir tercih yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında yemek siparişi almak suç işleyeceğine, malını ve canını riske edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yemek siparişi vermek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, hak yolundan ayrılacağına işaret eder.

Kahve falında tatlı siparişi vermek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına tabir olunur.

Kahve falında gelinlik siparişi vermek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı siparişi vermek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, rahatının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balık siparişi vermek daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında sipariş vermek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına inanılır.

Kahve falında bal siparişi vermek uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir