AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemek duasi görmek

Kahve falında yemek duasi görmek

Kahve falında yemek duasi görmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, umutlarının tazeleneceğine, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, yakın çevresine fikir danışacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, olayın ağız münakaşasına varacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yemek duasi gördüyseniz:

  • Yaşça sizden küçük veya sizi iyi hissettirebilecek kişilerle bir araya gelebileceğiniz aktivitelere katılmalısınız.

Kahve falında yemek duası dinlemek bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, küs kimselerin barışacağına delalet eder.

Kahve falında yemek duasi görmek fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına tabir olunur.

Kahve falında yemek duasını okumak üzgün ve hasta olacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine işaret eder.

Kahve falında yemek duası yapmak bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yorulur.

Kahve falında yemek duası okumak ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezar görüp dua etmek sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hacet duası görmek çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine delalet eder.

Kahve falında babadan dua almak mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir