AnaSayfa / Genel / Kahve falında yazılı yüzük görmek

Kahve falında yazılı yüzük görmek

Kahve falında yazılı yüzük görmek şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, rahat şekilde geçineceğine, ilişkilerin noktalanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına işarettir.

Kahve falında yazılı yüzük gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olamamanız yolunda giden şeyleri aksatabilir.

Kahve falında isim yazılı yüzük görmek sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında içi yazılı yüzük görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında kuran yazılı yüzük görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzükte yazı görmek elindekileri de kaptıracağına, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüğün içinde yazı görmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine delalet eder.

Kahve falında yazılı yüzük görmek kederlerinin son bulacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında içinde isim yazılı yüzük görmek kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında alnında yazı görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir