AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru köpek ve annesini görmek

Kahve falında yavru köpek ve annesini görmek

Kahve falında yavru köpek ve annesini görmek insanları kıracağına, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında yavru köpek ve annesini gördüyseniz:

  • Karşılaşmanız muhtemel olan kazalar sizden kaynaklanabileceği gibi sizin hiç suçunuz da olmayabilir.

Kahve falında anne köpek ve yavrularını görmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına, hidayete ereceğine delalettir.

Kahve falında anne ve yavru köpek görmek hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına işarettir.

Kahve falında yavru köpek ve annesini görmek maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anne köpek ve yavrusunu görmek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına delalet eder.

Kahve falında yavrularını emziren köpek görmek sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpek balığı yavrusu görmek dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küçük yavru köpek sevmek çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yavru köpek kaybetmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir