AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru köpek gezdirmek

Kahve falında yavru köpek gezdirmek

Kahve falında yavru köpek gezdirmek rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, tüm sorunlarının biteceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yavru köpek gezdirmek gördüyseniz:

  • Kısa vadeli olarak işleri kolaylaştırdığı için bazı konuları görmezden gelebilir veya işinize geldiği şekilde yorumlayabilirsiniz.

Kahve falında yavru köpek gezdirmek rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kahverengi köpek gezdirmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına inanılır.

Kahve falında köpek gezdirmek zafer ve bol kazanç getireceğine, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine işarettir.

Kahve falında siyah köpek gezdirmek sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında köpek gezdiren adam görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına delalettir.

Kahve falında köpekle gezmek çok dikkat çekeceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında köpek gezdiren birini görmek çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz köpek gezdirmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, işlerin çok iyi bir hale geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir