AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatakta iğne toplamak

Kahve falında yatakta iğne toplamak

Kahve falında yatakta iğne toplamak çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, şansının ve kısmetinin de açılacağına, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatakta iğne toplamak gördüyseniz:

  • Belli konularda fazla coşkulu davranabilir ya da sinirlerinize hakim olmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında yataktan iğne toplamak ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, bir üniversitede hoca olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yatakta iğne toplamak fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, yolunun açık olacağına tabir olunur.

Kahve falında yatağın içinde iğne görmek sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yatakta toplu iğne görmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yatağında iğne görmek iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine delalettir.

Kahve falında yatakta iğne bulmak dertlerine çare bulacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yatakta iğne görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yorgan iğnesi toplamak bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir