AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatakta ekmek yemek

Kahve falında yatakta ekmek yemek

Kahve falında yatakta ekmek yemek hayatını yoluna sokacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına delalettir.

Kahve falında yatakta ekmek yemek gördüyseniz:

  • Hoşnutsuz kişiler veya her konuda suçu başkalarına atmak isteyenler rahatsız edici bir atmosfere neden olabilir.

Kahve falında yatakta ekmek yemek mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yatakta ekmek kırıntısı görmek her şeyin iyiye doğru gideceğine, çıkar için insanlara zulmetmeye delalet etmektedir.

Kahve falında yatakta ekmek görmek eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine işarettir.

Kahve falında yatakta ekmek kırıntıları görmek sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, maddi olarak kötü bir karara varılacağına rivayet eder.

Kahve falında yatağın altında ekmek görmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına delalet eder.

Kahve falında yatakta yemek yemek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine işarettir.

Kahve falında yatakta yemek başarılarının bir ömür süreceğine, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında yatak yemek tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir