AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahar çiçekleri görmek

Kahve falında bahar çiçekleri görmek

Kahve falında bahar çiçekleri görmek paraya ve mala kavuşacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yeni bir eve taşınacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, işleri büyütme sürecine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bahar çiçekleri gördüyseniz:

  • Olunması gerektiğinden çok daha fazla kesin veya katı konuşuyor olabilirsiniz.

Kahve falında bahar çiçekleri görmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine tabir olunur.

Kahve falında bahar havası görmek ters giden işlerin de düzeleceğine, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına inanılır.

Kahve falında bahar mevsimi görmek sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine inanılır.

Kahve falında baharda kar görmek borçlarını bitireceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bahar dalı görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni bahar görmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına yorulur.

Kahve falında bahar görmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı çiçek vermek o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir