AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatağının çalındığını görmek

Kahve falında yatağının çalındığını görmek

Kahve falında yatağının çalındığını görmek uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, bunun farkına varacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, çok sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yatağının çalındığını gördüyseniz:

  • Genç kimselerle bir arada bulunmanız da olasıdır.

Kahve falında yatağının çalındığını görmek işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin çalıştığını görmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yanında çalışan bayanı görmek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında cüzdanın çalındığını görmek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında çalışmayan saat görmek onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kamyonun çalındığını görmek ağız tadının kaçacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına inanılır.

Kahve falında altının çalınmasını görmek korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına işaret eder.

Kahve falında otomobilinin çalındığını görmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, sevdikleri ile kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir