Kahve falında yatağını toplamak

Kahve falında yatağını toplamak zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, maddi konuda zayıflayacağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatağını toplamak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız veya sosyal hayatınızla ilgili bazı durumları çözümlemeye çalışırken aklınıza gelen en iyi şeyi yürürlüğe koymaya çalışmalısınız.

Kahve falında yatak toplamak iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına alamet eder.

Kahve falında yatak örtüsü toplamak işinde de hep başarılı olacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine işarettir.

Kahve falında yatağı toplamak üzüleceğine, zor durumda kalacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında yatak yorgan yastık toplamak deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında yataktan iğne toplamak işlerin bir anda yoluna gireceğine, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yatak topladığını görmek hep yerinde sayacağına, eğleneceğine işaret eder.

Kahve falında yatakta iğne toplamak uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yer yatağı toplamak kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, hedeflere ulaşamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir