AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatağında böcekler görmek

Kahve falında yatağında böcekler görmek

Kahve falında yatağında böcekler görmek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında yatağında böcekler gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verdiyseniz, yüklenilmesi gereken sorumluluklar öngörülenden çok fazla çıkabilir.

Kahve falında yatakda böcek görmek parasız ve işsiz kalacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yatakta kara böcek görmek yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yatağında böcekler görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına işarettir.

Kahve falında yatakta böcek görmek sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatak üstünde böcek görmek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatağın üstünde böcek görmek keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yatak odasında böcek görmek kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına inanılır.

Kahve falında yatağın içinde böcek görmek çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir