Kahve falında yarışta koştuğunu görmek

Kahve falında yarışta koştuğunu görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yarışta koştuğunu gördüyseniz:

  • Kişisel sırlarınızı paylaşmanız ileride sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında yüzme yarışı görmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, pek az kazanç getireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir yarışma kazanmak hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında yarış motoru kullanmak uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, kazancın her daim artacağına alamet eder.

Kahve falında yarış arabası görmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına işarettir.

Kahve falında bilgi yarışması kazanmak bol kazanç elde edileceğine, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine inanılır.

Kahve falında arabayla yarış yapmak kısmetin ve şansın açılacağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında yarış kazandığını görmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında otomobil yarışı yapmak doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, halinin iyi olduğuna tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top