AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarışmada ikinci olmak

Kahve falında yarışmada ikinci olmak

Kahve falında yarışmada ikinci olmak sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, çok daha büyük adımların atılacağına yorulur.

Kahve falında yarışmada ikinci olmak gördüyseniz:

  • Kendinize bile aşırı gelen kaprislerinizle çevreyi bıktırabilir, bir çok anlaşmazlığa sebep olabilirsiniz.

Kahve falında köpek yarıştırmak büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında araba yarıştırmak hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında denizde yüzme yarışı yapmak kazancını artıracağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına işarettir.

Kahve falında araba yarışı görmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine rivayet eder.

Kahve falında yarışmaya girmek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında at yarışı görmek sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine yorulur.

Kahve falında ses yarışmasına katılmak aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında bir yarışmayı kazanmak gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir