AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağcık çözmek

Kahve falında bağcık çözmek

Kahve falında bağcık çözmek iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, keyiflerinin yerinde olacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, kalp kırmayacağına delalettir.

Kahve falında bağcık çözmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık tepkileri olan kişilerle aranıza bir mesafe koymanızda ya da yardım taleplerine belli bir mesafede yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında bağcık çözmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabı bağcığını bağlamak rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında ayakkabı bağcığı görmek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına alamet eder.

Kahve falında siyah ayakkabı bağcığı görmek çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında bağcıksız ayakkabı görmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, ticarette şansının düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi bağcık görmek sevincinin üzüntüye döneceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bağcık bağlayamamak kara bulutların ve melanetin dağılacağına, onu hayallerine kavuşturacağına delalettir.

Kahve falında ayakkabı bağcık bağlamak sorunlarının tamamen biteceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir