AnaSayfa / Genel / Kahve falında yardım eden kadın görmek

Kahve falında yardım eden kadın görmek

Kahve falında yardım eden kadın görmek eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yardım eden kadın gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizi kandırıyor olabilirsiniz, belli işlere kalkışmadan ya da sözler vermeden önce çabalarınıza değip değmeyeceğini doğru araştırmalısınız.

Kahve falında yardım eden kadın görmek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına işarettir.

Kahve falında yardım edeni görmek konfor ve lüks içinde yaşayacağına, geçim derdi çekmeyeceğine inanılır.

Kahve falında birine yardım edememek onlara değer vereceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yardım eden birini görmek kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine inanılır.

Kahve falında kavga eden kadın görmek borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küfür eden kadın görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine rivayet eder.

Kahve falında dua eden kadınlar görmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, ihanet dolu bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kavga eden kadınlar görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir