AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaratık olmak

Kahve falında yaratık olmak

Kahve falında yaratık olmak genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, küs kimselerin barışacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, korkularından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaratık olmak gördüyseniz:

  • Sizi cezp etmeyen tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında küçük yaratıklar görmek işinden ekmeğinden olacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında insan kılığında yaratık görmek etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deniz yaratığı görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında uzaylı yaratık görmek hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz yaratık görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine yorulur.

Kahve falında suda yaratık görmek kazancın helal şekilde artırılacağına, yolunun hep açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında yaratık tarafından kovalanmak elini eteğini hayattan çekeceğine, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaratıklarla savaşmak o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir