AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanmış insan görmek

Kahve falında yanmış insan görmek

Kahve falında yanmış insan görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına alamet eder.

Kahve falında yanmış insan gördüyseniz:

  • Tartışmak veya yalnız başınıza mücadele ettiğinizi ya da çalıştığınızı bile bile yardım almaya çalışmak sizi zayıf düşürüyor.

Kahve falında yanmış insanlar görmek her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine işarettir.

Kahve falında yanmış insan görmek kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yanmış insan cesedi görmek mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine işarettir.

Kahve falında yanmış bir insan görmek eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzü yanmış insan görmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü insanı yanmış görmek çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında insanı yanmış görmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına yorulur.

Kahve falında insan yanmasını görmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir