AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan taş görmek

Kahve falında yanan taş görmek

Kahve falında yanan taş görmek iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine tabir olunur.

Kahve falında yanan taş gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kafanızda bazı fikirler oluşmasını sağlayabilir.

Kahve falında yanan taş görmek kazancını birkaç kat arttıracağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anneyi yanarken görmek tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, huzursuzlukların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun yanarak öldüğünü görmek dünyanın kendisine galip gelmesine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yanan battaniye görmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında yanan para görmek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanan tekne görmek insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ateşte yanan insan görmek başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine alamet eder.

Kahve falında yan yana yatmak zorluğa düşeceğine, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir