AnaSayfa / Genel / Kahve falında badem almak

Kahve falında badem almak

Kahve falında badem almak yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, sabırla hayatına devam edeceğine, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, riske atılacağına tabir olunur.

Kahve falında badem almak gördüyseniz:

  • İnsanları kendinizden uzaklaştırmak yerine, zarafetinizi koruyarak kendi tarafınıza çekmeye çalışmalısınız.

Kahve falında badem satmak borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında badem almak el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine yorulur.

Kahve falında bademli çikolata yemek yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine delalettir.

Kahve falında kabuklu badem görmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına işarettir.

Kahve falında taze badem görmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına delalettir.

Kahve falında badem ikram etmek ruhsal olarak etkileneceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında badem şekeri yemek emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına delalet eder.

Kahve falında badem içi görmek atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, hayırlı bazı adımlar atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir