AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan bir kişiyi görmek

Kahve falında yanan bir kişiyi görmek

Kahve falında yanan bir kişiyi görmek parasının ve malının eksilmeyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında yanan bir kişiyi gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi sinirlendirmeye çalışabilirler.

Kahve falında sevdiğin kişiyle yan yana oturmak deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiği kişiyle yan yana yatmak varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen kişiyi yanarken görmek sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında bir kişiyi yanarken görmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında bir kişinin yanarak öldüğünü görmek işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, büyük üzüntüler yaşayabileceğine rivayet eder.

Kahve falında yanan kişiler görmek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanan bir kişiyi görmek yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, hem mal ve para kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanan kişi görmek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir