AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan ay görmek

Kahve falında yanan ay görmek

Kahve falında yanan ay görmek ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına inanılır.

Kahve falında yanan ay gördüyseniz:

  • Kısa mesafeli bir yolculuk yararınıza geçebilir veya olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında yanan ay görmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, neşeyi ve sağlığı bulacağına delalet eder.

Kahve falında yanan aygaz görmek onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında güneş ve ay yan yana görmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında ayçekirdeği ekmek ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine yorulur.

Kahve falında dört ay görmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayçekirdeği kabuğu görmek işlerdeki verimin artacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına delalettir.

Kahve falında birinin ayrilmasini görmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine delalet eder.

Kahve falında ayçekirdeği çekirdek görmek makamında en yüksek noktaya erişeceğine, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir