AnaSayfa / Genel / Kahve falında yalvardığını görmek

Kahve falında yalvardığını görmek

Kahve falında yalvardığını görmek yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, ele geçen kazancın azalacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, parasının ve malının eksilmeyeceğine, aksiliklerin aşılacağına, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yalvardığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler konuşmaktan kaçınıyor veya demagoji yaparak zaman kazanmaya çalışıyor olabilir.

Kahve falında sevdiğine yalvarmak hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine işarettir.

Kahve falında eşinin yalvardığını görmek maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisine yalvarmak iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında babaya yalvarmak fal sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanına yalvarmak hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, stresin ve üzüntülerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine yalvardığını görmek işlerinin istediği gibi olacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına delalet eder.

Kahve falında anneye yalvarmak mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında birinin yalvardığını görmek masumluğunu ispat edeceğine, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir