AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakışıklı birine aşık olmak

Kahve falında yakışıklı birine aşık olmak

Kahve falında yakışıklı birine aşık olmak zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, komşularla ters düşüleceğine, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, yeni bir makama sahip olunacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında yakışıklı birine aşık olmak gördüyseniz:

  • İstediğiniz sonuçları elde etmek için bazı değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında yakışıklı bir erkeğe aşık olmak uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yakışıklı erkeğe aşık olmak elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine delalettir.

Kahve falında yakışıklı birine aşık olmak buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında yakışıklı biriyle evlendiğini görmek ev sahibi olunacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine alamet eder.

Kahve falında yakışıklı biriyle evlenmek eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yakışıklı erkeği öpmek çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, kazancının çok düşeceğine işarettir.

Kahve falında çok yakışıklı biriyle evlenmek bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, kendi patronu olacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın yakışıklı erkek görmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir