AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakını gelinlikle görmek

Kahve falında yakını gelinlikle görmek

Kahve falında yakını gelinlikle görmek ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına inanılır.

Kahve falında yakını gelinlikle gördüyseniz:

  • Evinizde size özgür alan kazandıracak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında yakın birini gelinlikle görmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına işarettir.

Kahve falında bir yakınını gelinlikle görmek güzel ve bereketli işlere gireceğine, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına işarettir.

Kahve falında bir yakının gelinlik giydiğini görmek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bi yakınını gelinlikle görmek çok büyük yenilikler yapacağına, çevre değiştireceğine işaret eder.

Kahve falında yakın arkadaşını gelinlikle görmek ekmek ve dünya malı alacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir yakını gelinlikle görmek hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakınını gelinlikle görmek işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına delalettir.

Kahve falında yakınının gelinlik giydiğini görmek kişinin rahat bir nefes alacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir