AnaSayfa / Genel / Kahve falında yahudi olmak

Kahve falında yahudi olmak

Kahve falında yahudi olmak işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında yahudi olmak gördüyseniz:

  • Hayatsal dersler çıkarabileceğiniz bir aya giriş yapıyorsunuz.

Kahve falında ölü yahudi görmek aile hayatında huzuru yakalayacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına tabir olunur.

Kahve falında yahudi asker görmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında birinin yahudi olduğunu görmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında yahudi yıldızı görmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yahudi ayini görmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yahudileri görmek şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yahudi erkek görmek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yahudi topluluğu görmek sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, kırgınlıkların biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir