AnaSayfa / Genel / Kahve falında yahudi asker görmek

Kahve falında yahudi asker görmek

Kahve falında yahudi asker görmek uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, amacına ulaşmayı başaracağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, çevresinin kalabalıklaşacağına, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında yahudi asker gördüyseniz:

  • Bazı gelişmeler istediğiniz veya beklediğiniz şekilde olmayabilir.

Kahve falında yahudi asker görmek çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yahudi görmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında yahudi ayini görmek bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yahudi mezarı görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında yahudi düğünü görmek sorunlarının artacağına, işlerinde atılıma geçeceğine delalettir.

Kahve falında yahudi kadın görmek yaşam şartlarının düzeleceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine inanılır.

Kahve falında yahudi yıldızı görmek aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yahudi olduğunu görmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir