AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı para vermek

Kahve falında yabancı para vermek

Kahve falında yabancı para vermek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, eline geçen malları tutamayacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yabancı para vermek gördüyseniz:

  • Belli konularda uzlaşma sağlamadan veya anlaşmalara imza atmadan önce sizin bahsettiklerinizle diğerlerinin söz ettikleri şeylerin aynı olup olmadığını netleştirmeniz gerekiyor.

Kahve falında kağıt yabancı para görmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına işarettir.

Kahve falında yabancı kağıt para görmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, kişinin fena halde yanılacağına alamet eder.

Kahve falında yabancı metal para görmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı birinden kağıt para almak mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine delalettir.

Kahve falında yabancı parası görmek kazançlarının gittikçe azalacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı bozuk para toplamak büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, kısmet alacağına delalet eder.

Kahve falında yabancı para almak zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, bol muhabbette olacağına alamet eder.

Kahve falında tomarla yabancı para görmek işlerine verimin hâkim olacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir