AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı milletten birini görmek

Kahve falında yabancı milletten birini görmek

Kahve falında yabancı milletten birini görmek kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, dirliğin bozulabileceğine, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, kazançlı bir ortaklık kurulacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı milletten birini gördüyseniz:

  • Hassas bir konu yüzünü gösterebilir, ortak zemin bulmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında yabancı milletten birini görmek hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yabancı millet görmek rızık ve kazanç elde edeceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı milletten insanlar görmek orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına yorulur.

Kahve falında millet meclisi görmek bazı radikal kararlar alınacağına, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına işarettir.

Kahve falında türkiye büyük millet meclisi görmek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında türkiye büyük millet meclisini görmek aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında millet meclis görmek borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük millet meclisini görmek iş kaybı yaşanacağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir