AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı birini eve almak

Kahve falında yabancı birini eve almak

Kahve falında yabancı birini eve almak şeytana uyacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, rızkının bollaşacağına, aradaki buzların eritileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yabancı birini eve almak gördüyseniz:

  • Sorun yaşamak istemiyorsanız bir sırrın saklanmasında fayda var.

Kahve falında yabancı evde olmak dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, dolandırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı ev görmek helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında kendini yabancı bir evde görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı evler görmek esenlik içinde olacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında yabancı evde yatmak büyük tartışmalara gireceğine, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına delalet eder.

Kahve falında evde yabancı kadın görmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı bir evde banyo yapmak bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı bir ev görmek işinin gücünün hep rast gideceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir