AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı bir erkekle evlenmek

Kahve falında yabancı bir erkekle evlenmek

Kahve falında yabancı bir erkekle evlenmek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, hayırlı haberler alacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı bir erkekle evlenmek gördüyseniz:

  • Hayatın size sağlayacağı zevklerin tadını çıkartmaya bakın.

Kahve falında yabancı erkekle evlenmek yağmur yağmamasına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına inanılır.

Kahve falında yabancı bir erkekle evlenmek daima afiyette olacağına, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı kadınla evlenmek evlat sahibi olacağına, fenalıkta bulunmaya yorulur.

Kahve falında yabancı bir kadınla evlenmek fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine yorulur.

Kahve falında yabancıyla evlenmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, rakiplerin oyununa gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı adamla evlenmek iç dünyanızın sakinleşeceğine, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı uyruklu biriyle evlenmek pek çok fırsatı kaçıracağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı biriyle evlenmek evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir