AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı bir erkekle beraber olmak

Kahve falında yabancı bir erkekle beraber olmak

Kahve falında yabancı bir erkekle beraber olmak yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, tüm özlemini gidereceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı bir erkekle beraber olmak gördüyseniz:

  • Neyse ki, gerekli kişi ya da kurumlar ihtiyacınız olan yada beklediğiniz adımları atabilirler.

Kahve falında yabancı erkekle beraber olmak sağlık ve şifa bulacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine delalettir.

Kahve falında yabancı bir erkekle beraber olmak dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, kendisini üzen konuların kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında kadın erkek beraber namaz kılmak iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine delalet eder.

Kahve falında bir erkekle beraber uyumak borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek kardeşle beraber olmak gösterişli halinin hemen fark edileceğine, hastaysa şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkekle beraber banyo yapmak saadetinin yükseleceğine, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına işarettir.

Kahve falında bir erkekle beraber olmak şifaya ve çarelere kavuşacağına, insanları kıracağına delalettir.

Kahve falında erkek erkeğe beraber olmak ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir