Kahve falında vücudunda böcekler görmek

Kahve falında vücudunda böcekler görmek hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudunda böcekler gördüyseniz:

  • Alacağınız iltifat, takdir, tanınma v.b şeylerin tadını çıkartabilirsiniz.

Kahve falında vücutta böcekler görmek attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücuda yapışmış böcek görmek geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vücutta böcek görmek aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında vücudunda böcek dolaştığını görmek aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücuttan böcek görmek hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına delalettir.

Kahve falında vücudunda kara böcek görmek psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında vücuttan böcek çıkarmak aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vücudundan böcek çıktığını görmek ayıplı yolara sapacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir