AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüntülü birini görmek

Kahve falında üzüntülü birini görmek

Kahve falında üzüntülü birini görmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında üzüntülü birini gördüyseniz:

  • Teorik olarak mümkün görünen şeyler pratikte absurd duruyor olabilir.

Kahve falında başkasının üzüntülü görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanı üzüntülü görmek sorunlarını gidereceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kişiyi üzüntülü görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üzüntülü kalabalık görmek çok mutlu olunacağına, batıl amele alamet eder.

Kahve falında anneyi üzüntülü görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, mutluluğa ve neşeye yorulmaktadır.

Kahve falında üzüntüden ağlamak sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine inanılır.

Kahve falında başkasını üzüntülü görmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüyü üzüntülü görmek duymadığı sözleri duyacağına, kendi işinin sahibi olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir