AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun yol görmek

Kahve falında uzun yol görmek

Kahve falında uzun yol görmek işlerinin duracağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, emeklerinin boşa gideceğine, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun yol gördüyseniz:

  • Olayların çok daha fazla ciddi bir boyut kazanmasını istemiyorsanız önemsiz gibi görünen ayrıntıları iyi değerlendirmelisiniz.

Kahve falında uzun yol otobüsü görmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, boş kuruntularla uğraşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun ince bir yol görmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun düz yol görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında uzun yeşil yol görmek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zor günlerde insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun yola hazırlanmak işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kaybettiği şeyi bulmasına delalettir.

Kahve falında birinin uzun yola gittiğini görmek seyahatlere katılacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ince uzun yol görmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun yol yürüdüğünü görmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir