AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan erik koparmak

Kahve falında ağaçtan erik koparmak

Kahve falında ağaçtan erik koparmak uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan erik koparmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların giderek daha da karışık hale geleceği hissine kapılabilirsiniz.

Kahve falında erik ağacı diktiğini görmek her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, rütbe alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erik ağacından erik koparmak mutluluk dolu bir döneme girileceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan sarı erik toplamak eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan erik görmek sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçta erik yemek yaptığı işlerin küçümseneceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına alamet eder.

Kahve falında erik ağacı çiçeği görmek maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçta kırmızı erik görmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçta sarı erik görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir