AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerinde beyaz elbise giymek

Kahve falında üzerinde beyaz elbise giymek

Kahve falında üzerinde beyaz elbise giymek acılarını dindireceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, çıkmaza düşeceğine, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında üzerinde beyaz elbise giymek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kimsenin, bir düşüncesinden ya da tutumundan huzursuz olarak onu değiştirmek için birşeyler yapmak ya da söylemek gereği duyabilirsiniz.

Kahve falında sarı beyaz elbise giymek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, alım gücünün artmasına inanılır.

Kahve falında elinde beyaz elbise giymek rahatın ve konforun geleceğine, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz renkte elbise giymek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil beyaz elbise giymek çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına işarettir.

Kahve falında beyaz mavi elbise giymek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine inanılır.

Kahve falında yeni beyaz elbise giymek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dantel beyaz elbise giymek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güzel beyaz elbise giymek hediyeler ve elbiseler alınacağına, talihinin artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir