AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerinde akrep görmek

Kahve falında üzerinde akrep görmek

Kahve falında üzerinde akrep görmek zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üzerinde akrep gördüyseniz:

  • Çekinmeden yatırımda bulunabilirsiniz.

Kahve falında akrep ve fare görmek hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında fare ve akrep görmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yılanla akrep görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya tabir olunur.

Kahve falında sarı siyah akrep görmek elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde akrep görmek büyük bir makama geleceğine, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında akrebi elinde görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine rivayet eder.

Kahve falında boynunda akrep görmek çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akrep ve yılan öldürmek ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir