AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerimde karınca görmek

Kahve falında üzerimde karınca görmek

Kahve falında üzerimde karınca görmek yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, torunlarına dahi yeteceğine, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine inanılır.

Kahve falında üzerimde karınca gördüyseniz:

  • Hukukla, sağlıkla veya finansla ilgili konularda düşünecek çok şeyiniz var.

Kahve falında karıncaya dönüşmek aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında halı üzerinde karınca görmek arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına işaret eder.

Kahve falında şekerin içinde karınca görmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karınca yediğini görmek atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında atlı karıncaya binmek yaralarına da merhem olacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında üstümde karınca görmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına işarettir.

Kahve falında ağzının içinde karınca görmek dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, yönetici makamına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurt ve karınca görmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir