Kahve falında üzeri yazılı kağıt görmek

Kahve falında üzeri yazılı kağıt görmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, stresin ve üzüntülerin biteceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üzeri yazılı kağıt gördüyseniz:

  • Yeniliklere karşı açık bir tutum izleyebilirsiniz.

Kahve falında kağıda yazı görmek ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında kağıda yazılı dua görmek çok sıkıntılı günler yaşayacağına, şifa edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kağıta yazı yazmak anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, para ve zaman ayıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yazılı beyaz kağıt görmek etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yazısız beyaz kağıt görmek daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında kağıtta arapça yazı görmek meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dua yazılı kağıt almak işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine işarettir.

Kahve falında kağıdın üzerinde yazı görmek işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir