AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzayda olduğunu görmek

Kahve falında uzayda olduğunu görmek

Kahve falında uzayda olduğunu görmek keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzayda olduğunu gördüyseniz:

  • Yalnız da olsa, önemsediğiniz fikir veya planlarınızı gerçeğe dönüştürme zamanıdır.

Kahve falında uzaya fırlatılmak işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzaylı bebek görmek elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzaylı öldürmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına yorulur.

Kahve falında uzayan çiçek görmek sağlık sorunlarının artacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzaydan dünyayı görmek bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına delalettir.

Kahve falında uzay gemisi kullanmak kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında uzayan sakal görmek sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçakla uzaya gitmek herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir