AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü oyuncu görmek

Kahve falında ünlü oyuncu görmek

Kahve falında ünlü oyuncu görmek kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, evlatlarının hayrını göreceğine, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine işarettir.

Kahve falında ünlü oyuncu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmenizde fayda var.

Kahve falında ünlü kadın oyuncu görmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına işarettir.

Kahve falında ünlü bir erkek oyuncu görmek itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında ünlü erkek oyuncu görmek evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine delalettir.

Kahve falında ünlü bir oyuncuyu görmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ünlü dizi oyuncusu görmek eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, çekilen zahmetin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ünlü oyuncu görmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ünlü bir oyuncu görmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına tabir olunur.

Kahve falında ünlü biriyle oyun oynamak düşmanlarını kaybetmeye, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir