AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü erkekle öpüşmek

Kahve falında ünlü erkekle öpüşmek

Kahve falında ünlü erkekle öpüşmek sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, başarılarının azalacağına, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında ünlü erkekle öpüşmek gördüyseniz:

  • Altından kalkılması gereken çok sayıda iş veya halledilmesi lazım gelen karışıklıklar olabilir.

Kahve falında ünlü erkek şarkıcı görmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine alamet eder.

Kahve falında ünlü bir erkekle evli olduğunu görmek çok büyük işler gerçekleştireceğine, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine delalettir.

Kahve falında ünlü bi erkek görmek sorunlarının azalacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına işarettir.

Kahve falında ünlü erkek organı görmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine alamet eder.

Kahve falında ünlü erkek öpmek yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ünlü bir erkeğe sarılmak kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine işarettir.

Kahve falında ünlü bir erkekle çıkmak içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, onların yaralarına merhem olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ünlü erkekle sevgili olmak kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, sevineceğine ve mutlu olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir