AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü biriyle komşu olmak

Kahve falında ünlü biriyle komşu olmak

Kahve falında ünlü biriyle komşu olmak çok başarılı işlerin altına imza atacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, umutlarının tazeleneceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında ünlü biriyle komşu olmak gördüyseniz:

  • Sadece, akşamüstüne doğru saatlerde, ikili ilişkilerde ufak tefek gerginlikler yaşanabilir.

Kahve falında ünlü biriyle komşu olmak zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü biriyle çıkmak çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eşit davranılacağına işarettir.

Kahve falında bir ünlüyle beraber olmak ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü asker görmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü biri tarafından beğenilmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, gönlünün rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında çok ünlü biriyle konuşmak geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına işaret eder.

Kahve falında ünlü biriyle futbol oynamak kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına yorulur.

Kahve falında ünlü biriyle tokalaşmak aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir