AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü birinden yardım almak

Kahve falında ünlü birinden yardım almak

Kahve falında ünlü birinden yardım almak yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, düşünmeden adımlar atayacağına, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına rivayet eder.

Kahve falında ünlü birinden yardım almak gördüyseniz:

  • Tamamlanması gereken somut işleri tamamlayarak sevdiğiniz kişilere verdiğiniz sözleri yerine getirebilirsiniz.

Kahve falında ünlü birinden yardım istemek kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ünlü birine yardım etmek hayatının adeta cennete döneceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında ünlü birinden yardım almak her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı amcaya yardım etmek çok zor durumlara düşeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına yorulur.

Kahve falında yaşlı dedeye yardım etmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine yardım edememek ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babadan yardım görmek kötülüklerden uzak kalacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anneye yardım etmek sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir