AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü birinden birşey almak

Kahve falında ünlü birinden birşey almak

Kahve falında ünlü birinden birşey almak yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, ne yöne gideceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına yorulur.

Kahve falında ünlü birinden birşey almak gördüyseniz:

  • Finansal veya özel hayatınızla ilgili bir durum hala dikkat gerektiriyor.

Kahve falında bi ünlüyü görmek arkasından iyi konuşulacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının ünlü olduğunu görmek sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında ünlü kaleci görmek sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ünlü birisiyle yemek yemek yaşamın kolay hale geleceğine, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine yorulur.

Kahve falında ünlü biriyle yürümek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında ünlü biriyle öpüşmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine yorulur.

Kahve falında ünlü bir kadınla öpüşmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, çok iyi mevkilere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ünlü kişi görmek hane halkı ile tartışma yaşayacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir