AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü bir bayanı görmek

Kahve falında ünlü bir bayanı görmek

Kahve falında ünlü bir bayanı görmek dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, devlete hizmet etmeye, beklentilerin boşa çıkmayacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ünlü bir bayanı gördüyseniz:

  • Sizi aramasını hiç beklemediğiniz, karşı cinsten biri arayabilir.

Kahve falında ünlü bayan görmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ünlü bir bayanı görmek sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ünlü bayan sanatçı görmek ona mutluluk getireceğine, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına delalettir.

Kahve falında ünlü bir bayan görmek hayırlı bir erkek ile evleneceğine, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bayan ünlü görmek özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına işarettir.

Kahve falında bayanın sakalının çıktığını görmek zenginliğe, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine işarettir.

Kahve falında bayan bayanla öpüşmek dinamik ve neşeli duruma geleceğine, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı bayan görmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, kısmetlerin çoğalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir