AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayla namaz kılmak

Kahve falında babayla namaz kılmak

Kahve falında babayla namaz kılmak fal sahibinin muradına ereceğine, hayırlı zamanlar geçireceğine, çok mutlu edeceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında babayla namaz kılmak gördüyseniz:

  • Karşı cinsle ilgili gerilimli olaylar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında babayla namaz kılmak işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, para yatıracağına ve zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babanın namaz kıldığını görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş babayla namaz kılmak dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine delalettir.

Kahve falında babasıyla namaz kılmak uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına yorulur.

Kahve falında kayın babanın namaz kıldığını görmek kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında babanın cenaze namazını kılmak büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babanın namaz kıldığını görmek uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine alamet eder.

Kahve falında babasının namaz kıldığını görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir