AnaSayfa / Genel / Kahve falında un kavurması görmek

Kahve falında un kavurması görmek

Kahve falında un kavurması görmek içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, işlerinizin bozulacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında un kavurması gördüyseniz:

  • Size ilgi gösteren kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında un kavurması görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kavurma görmek sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, bir süre zorluk çekeceğine delalet eder.

Kahve falında et kavurması görmek ruhsal olarak etkileneceğine, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında kavurma pilav yemek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında turşu kavurması görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kavurma yemek görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında kavurma pilav görmek derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kavurma yapmak para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir